Dzień 1
- Śniadanie: Guacamole - dip/pasta awokado z oliwkami, pieczywo
- II śniadanie: Płatki gryczane z owocami i siemieniem lnianym
- Obiad: Pełnoziarnista pizza z rukolą i tofu
- Podwieczorek: Krem z suszonych pomidorów
- Kolacja: Faszerowana biała papryka z soczewicą
Dzień 2
- Śniadanie: Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą z pieczywem i warzywami.
- II śniadanie:Ciasto jaglane z owocami
- Obiad:Makaron z pesto brokułowym
- Podwieczorek: Krem buraczkowy
- Kolacja: Sałata po meksykańsku, pieczywo
Dzień 3
- Śniadanie: Tofucznica z oliwkami, Sałatka, pieczywo
- II śniadanie: Ryż z musem dyniowym
- Obiad: Kasza jaglana ze szpinakiem, surówka
- Podwieczorek: Roladki z cukinii
- Kolacja: Sałatka z bobem i karczochem na ciepło
Dzień 4
- Śniadanie: Pomidorowa pasta do kanapek ze słonecznika i tofu
- II śniadanie: Sałatka owocowa z orzechami włoskimi
- Obiad: Kluseczki śląskie z sosem grzybowym,
- surówka z buraczków Podwieczorek:
- Kremowa zupa ogórkowa z awokado
- Kolacja: Makaron pełnoziarnisty z soczewicą, tymiankiem i bazylią
Dzień 5
- Śniadanie: Wrapy z pastą ze szpinaku i tofu
- II śniadanie: Płatki ryżowe z owocami i sosem waniliowym
- Obiad: Placki gryczane;
- Sałatka: pomidory,oliwki, cebula, Rukola
- Podwieczorek: Krem z selera i pietruszki
- Kolacja: Sałatka z prażonej ciecierzycy i ryżu
Dyskusja